Burak Yılmaz Lille : Son Dakika: Fransız kulübü Lille, Burak Yılmaz transferini ... / Burak yılmaz, lille formasıyla nimes deplasmanında attığı golle takımına 3 puanı getiren isim olurken, ligdeki gol sayısını 9'a çıkardı.. 8 maçta 4 gol mücadelenin geri lille'de milli futbolcular mehmet zeki çelik ile burak yılmaz maça 11'de başlarken, zeki 90. Burak yılmaz'ın lens maçında attığı gol sonrasında lille kulübü sosyal medya hesabından burak yılmaz'ın golünü 'kral' ve türk bayrağı notuyla paylaştı. Bu transferde perde arkasındaki ismin ise portekizli isim luis campos olduğu ortaya çıktı. Burak yılmaz transferi ile beraber lille takımında forma giyen türk futbolcu sayısı üçe yükselirken; Milli futbolcu, takıma katılmasında eski sportif direktör luis.

35 yaşında olan burak yılmaz'ın beşiktaş'tan lille'e transferi ilk başlarda şaşkınlık yaratmıştı. Son 3 lig maçında da gol sevinci yaşayan burak yılmaz performansını. Milli golcü, fransız ekibiyle 2 yıllık sözleşme imzalayacak. Maç sonu lille oyuncularının coşkulu sevinci ise görülmeye değerdi. Fransa'da burak yılmaz fırtınası esmeye devam ediyor.

Burak Yılmaz siftah yaptı Lille rahat kazandı - Internet Haber
Burak Yılmaz siftah yaptı Lille rahat kazandı - Internet Haber from i.internethaber.com
Burak yılmaz, lille'de neredeyse hiç yabancılık çekmeyecek. Dakikada burak yılmaz sahneye çıktı ve lille adına eşitliği yakaladı. Şu anda burak yılmaz, lille oyuncu profili sayfasındasınız. Burak yılmaz lille ile ilgili tüm haberleri ve son dakika burak yılmaz lille haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz. Lille'in son maçında 2 gol atan milli futbolcu için belediye böyle devam ederse burak'ın heykelini yapacağız paylaşımını yaptı. Lille, burak yılmaz transferini açıkladı. Fransa ligue 1'de burak yılmaz, yusuf yazıcı ve zeki çelik'in formasını giydiği lille, deplasmanda montpellier'e konuk oldu. Burak yılmaz'ın lens maçında attığı gol sonrasında lille kulübü sosyal medya hesabından burak yılmaz'ın golünü 'kral' ve türk bayrağı notuyla paylaştı.

Fransız kulübü, galatasaray'ın genç futbolcusu mustafa kapı ile de ilgileniyor.

2 gol 1 asistle oynayan burak, takımının son 4 haftaya. Şu anda burak yılmaz, lille oyuncu profili sayfasındasınız. Burak yılmaz kariyerini lille'de sürdürecek. Yeni takımında yusuf yazıcı ve zeki çelik ile birlikte forma giyecek olan yıldız futbolcu, böylece uyum sorununu da en kısa sürede ve en. Lille'de forma giyen diğer milli futbolcular. Son haftaları yükselen yıldızı burak, beşiktaş'tan neden ayrıldığına. Lille'de ise tecrübeli golcü burak yılmaz, 45+3'te penaltıdan ağları havalandırdı. Lille'de zeki çelik maça ilk 11'de başlayarak 90 dakika boyunca sahada kalırken. Fransa lig 1 ekiplerinden lille ile anlaşmaya varan burak yılmaz'ın, 26 temmuz pazar günü fransa'ya gitmesi ve yeni takımı ile resmi sözleşmeyi. When burak yılmaz made the world admire him in lille osc. Haftasında burak yılmaz'ın asist yaptığı maçta lille, st. Sezon başında beşiktaş'tan ayrılarak fransa ligue 1 ekiplerinden lille'e transfer olan burak yılmaz, fransa basınına açıklamalarda bulundu. Milli futbolcu, takıma katılmasında eski sportif direktör luis.

Burak yılmaz kariyerini lille'de sürdürecek. Burak yılmaz, lille formasıyla nimes deplasmanında attığı golle takımına 3 puanı getiren isim olurken, ligdeki gol sayısını 9'a çıkardı. Maç sonu lille oyuncularının coşkulu sevinci ise görülmeye değerdi. Burak yılmaz transferi ile beraber lille takımında forma giyen türk futbolcu sayısı üçe yükselirken; Lille'de forma giyen diğer milli futbolcular.

Burak Yılmaz Lille Yolcusu - News Kıbrıs - News Kıbrıs
Burak Yılmaz Lille Yolcusu - News Kıbrıs - News Kıbrıs from newskibris.com
Sakatlığını atlatan burak yılmaz, lille ile idmanlara başladı. Fransa'da burak yılmaz fırtınası esmeye devam ediyor. İkinci yarıda lille baskılı bir oyun ortaya koydu. Lille'de forma giyen diğer milli futbolcular. Dakikada sahneye yeniden burak yılmaz çıktı. 35 yaşında olan burak yılmaz'ın beşiktaş'tan lille'e transferi ilk başlarda şaşkınlık yaratmıştı. Lille'in son maçında 2 gol atan milli futbolcu için belediye böyle devam ederse burak'ın heykelini yapacağız paylaşımını yaptı. Kariyer istatistiklerini (forma giydiği maç, gol, kartlar) ve transfer geçmişini görüntüleyin.

Haber son dakika magazin spor ekonomi i̇ndirim fransız ekibi lille, beşiktaş'tan ayrılan milli futbolcu burak yılmaz ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Burak yılmaz lille ile ilgili tüm haberleri ve son dakika burak yılmaz lille haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz. Lille, burak yılmaz transferini açıkladı. Haber son dakika magazin spor ekonomi i̇ndirim fransız ekibi lille, beşiktaş'tan ayrılan milli futbolcu burak yılmaz ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. When burak yılmaz made the world admire him in lille osc. Burak yılmaz kariyerini lille'de sürdürecek. Lille'de ise tecrübeli golcü burak yılmaz, 45+3'te penaltıdan ağları havalandırdı. Milli golcü, fransız ekibiyle 2 yıllık sözleşme imzalayacak. Milli futbolcu, takıma katılmasında eski sportif direktör luis. İkinci yarıda lille baskılı bir oyun ortaya koydu. Burak yılmaz'ın lille'e transferi sonuçlandı. 35 yaşında olan burak yılmaz'ın beşiktaş'tan lille'e transferi ilk başlarda şaşkınlık yaratmıştı. Dakikada burak yılmaz sahneye çıktı ve lille adına eşitliği yakaladı. Maç sonu lille oyuncularının coşkulu sevinci ise görülmeye değerdi.

Lille'in son maçında 2 gol atan milli futbolcu için belediye böyle devam ederse burak'ın heykelini yapacağız paylaşımını yaptı. Lille, burak yılmaz transferini açıkladı. Yılmaz'ın takımı lille, 20 hafta sonunda 42 puanlı psg'nin ardından averaj ile ikinci sırada bulunuyor. Fransız takımı lille'de muhteşem bir sezon geçiren milli futbolcumuz burak yılmaz, sabah yapılan antrenmana gelirken taraftarların yoğun ilgisiyle karşılaştı. (the match was a draw and burak yılmaz received a 6.9 sofascore rating).

Burak Yılmaz Lille formasıyla ilk golünü attı - Spor Haberleri
Burak Yılmaz Lille formasıyla ilk golünü attı - Spor Haberleri from cdn-amk.sozcu.com.tr
Lille, burak yılmaz transferini açıkladı. Beşiktaş'tan ayrılan burak yılmaz, fransız ekibi lille'e transfer oldu. Sezon başında beşiktaş'tan ayrılarak fransa ligue 1 ekiplerinden lille'e transfer olan burak yılmaz, fransa basınına açıklamalarda bulundu. Yusuf yazıcı'nın asistinde golü bulan 35 yaşındaki futbolcu. Yeni takımında yusuf yazıcı ve zeki çelik ile birlikte forma giyecek olan yıldız futbolcu, böylece uyum sorununu da en kısa sürede ve en. Maç sonu lille oyuncularının coşkulu sevinci ise görülmeye değerdi. When burak yılmaz made the world admire him in lille osc. Lille forması da bi başka yakışmış be kralım.

Kariyer istatistiklerini (forma giydiği maç, gol, kartlar) ve transfer geçmişini görüntüleyin.

Burak yılmaz kariyerini lille'de sürdürecek. Haber son dakika magazin spor ekonomi i̇ndirim fransız ekibi lille, beşiktaş'tan ayrılan milli futbolcu burak yılmaz ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Burak yılmaz'ın lille'e transferi sonuçlandı. Lille, burak yılmaz transferini açıkladı. When burak yılmaz made the world admire him in lille osc. Burak yılmaz'ın lens maçında attığı gol sonrasında lille kulübü sosyal medya hesabından burak yılmaz'ın golünü 'kral' ve türk bayrağı notuyla paylaştı. 35 yaşında olan burak yılmaz'ın beşiktaş'tan lille'e transferi ilk başlarda şaşkınlık yaratmıştı. Lille'de forma giyen diğer milli futbolcular. Fransız takımı lille'de muhteşem bir sezon geçiren milli futbolcumuz burak yılmaz, sabah yapılan antrenmana gelirken taraftarların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Milli golcü, fransız ekibiyle 2 yıllık sözleşme imzalayacak. Lille'de zeki çelik maça ilk 11'de başlayarak 90 dakika boyunca sahada kalırken. Fransız kulübü, galatasaray'ın genç futbolcusu mustafa kapı ile de ilgileniyor. Şu anda burak yılmaz, lille oyuncu profili sayfasındasınız.

İkinci yarıda lille baskılı bir oyun ortaya koydu burak yılmaz. Maç sonu lille oyuncularının coşkulu sevinci ise görülmeye değerdi.